WELKOM BIJ BARRANQUILLA CITY TOURS JULLIE TOEGANG TOT HET HART VAN HET CARIBISCHE JUWEEL VAN COLOMBIA

Barranquilla-stadstour

Beste reiziger, Welkom in Barranquilla! Jullie zijn zo dicht bij deze prachtige stad terwijl jullie tussen de vluchten door verblijven in Cartagena. Barranquilla, gelegen nabij Cartagena aan de Caribische kust van Colombia, is gemakkelijk bereikbaar en biedt een schat aan ervaringen. De uitstekende vervoersmogelijkheden maken het eenvoudig om van Cartagena naar Barranquilla te reizen, waardoor jullie kunnen genieten van de rijke cultuur, heerlijke gastronomie en betoverende tradities die deze stad te bieden heeft. Wij staan klaar om jullie te begeleiden en ervoor te zorgen dat jullie het meeste uit jullie bezoek aan Barranquilla halen. Mis deze kans niet om de charme van deze stad te ontdekken terwijl jullie hier zijn.

Vanaf Cartagena of Sta. Marta

Tour Pack 1

FROM COP$553.000- 10 hours aprox.


* Museum tickets are included.
* Food and beverages are not included.

* Departure at 7:30 am.
* Pickup service.
* The tour includes transportation by car to all points.
* Guide in Spanish, English (extra cost).
* Tips are not included.
* Group tour: there is a minimum of 4 people for the tour to take place. if this number is not reached, you will be notified in advance to request a full refund or reschedule for another day.                                                  * Ask for customized tour packages.

Tour Pack 2

FROM COP$635.000- 10 hours aprox.


* Museum tickets are included.
* Food and beverages are not included.
* Pickup service.
* The tour includes transportation by car to all points.
* Guide in Spanish, English (extra cost).
* Tips are not included.
* Group tour: there is a minimum of 4 people for the tour to take place. if this number is not reached, you will be notified in advance to request a full refund or reschedule for another day.                                           *Ask for customized tour packages.

Vanaf Barranquilla

Tour Pack 1

FROM COP$435.000- 5 hours aprox.


* Museum tickets are included.
* Food and beverages are not included.
* Ask for customized tour packages.
* Guide in Spanish, English (extra cost)
*  Tips are not included.


* 1 person COP $1.139.000
* 2 persons COP $1.220.000
* 3 persons COP $1.420.000
* From 4 persons onward COP $435.000 each

Tour Pack 2

FROM COP$515.000- 5 hours aprox.


* Museum tickets are included.
* Food and beverages are not included.
* Ask for customized tour packages.
* Guide in Spanish, English (extra cost)
*  Tips are not included.


* 1 person COP $1.293.000
* 2 persons COP $1.485.000
* 3 persons COP $1.530.000
* From 4 persons onward COP $515.000 each

Bent u op zoek naar een VIP-rondleiding?

Bezienswaardigheden Galerij

Venster naar het wereldmonument

Rivierpromenade

Haaienvinmonument

Douanekantoorplein

Carnavalsmuseum

Culturele buurt

Wijk El Prado

Puerto Colombia-pier

Magdalena rivierbootervaring

Tour naar Usiacurí, Puerto Colombia en Ciénaga de Mallorquín

Laat je onderdompelen in de pracht van deze onvergetelijke ervaring door een van deze drie aantrekkelijke bestemmingen te verkennen. Pas je rondreis aan door jouw voorkeuren met ons te delen, en wij stellen een persoonlijk reisschema speciaal voor jou samen.

Watch Video

Gastronomische rondleiding

Vanaf COP $439.000 per persoon
De prijs varieert afhankelijk van de groepsgrootte en de keuze die je maakt tussen ‘Streetfood’ of ‘Casual Dining.
* Transport is inbegrepen.
 * Duur: ongeveer 3 uur.
 
De verbinding met voedsel overstijgt culturele grenzen en dient als een universele taal. Ongeacht je afkomst is voedsel onmiskenbaar verweven met het weefsel van je persoonlijke geschiedenis.
 
Begin aan een rondleiding en ontdek de culinaire hoogstandjes die zich hebben gevestigd als hoekstenen van de Colombiaanse Caribische keuken. Dompel jezelf onder in een reis vol verrukkelijke gerechten en een rijke geschiedenis, waardoor je bezoek aan Barranquilla een onuitwisbare ervaring wordt.
 
Onze tours zijn op maat gemaakt voor zowel individuele boekingen als exclusieve groepsboekingen en zijn geschikt voor zowel culinaire liefhebbers als professionals. We behandelen diverse eetscènes, zoals ‘Streetfood’ en ‘Casual Dining’.»

Blijft u langer in Barranquilla?

wij hebben leuke activiteiten om uw verblijf tot een prettige ervaring te maken

Dansworkshop Salsa & Latin ritmes

Begin je dansreis terwijl onze deskundige instructeur je door de eerste bewegingen van Salsa of een andere Colombiaanse dans leidt – maak je klaar om een spetterend optreden op de dansvloer neer te zetten! Onze les is speciaal ontworpen voor beginners en geschikt voor alle vaardigheidsniveaus, waardoor een inclusieve ervaring wordt gegarandeerd.

Je wordt begeleid door een bekwame en professionele instructeur, en we bieden gepersonaliseerde sessies aan voor individuen of groepen.

Spaanse onderdompelingsworkshop

Deze unieke ervaring biedt meer dan alleen leren; het nodigt je uit om Spaans te leven en te ademen in inspirerende omgevingen. Van interactieve lessen tot boeiende culturele activiteiten zul je volledig betrokken zijn bij de taal, waardoor je leerproces op een dynamische en authentieke manier wordt versneld

Ga met ons mee en dompel jezelf onder in de rijkdom en vloeiendheid van het Spaans terwijl je deelneemt aan deze verrijkende taalervaring.

Andere activiteiten

FAQ

De trip volgens onze avonturiers

"Quilla Aventure heeft een uitstekende Barranquilla-tour afgeleverd. Onberispelijke planning, enthousiaste gidsen en een perfecte mix van cultuur en landschap. Een echte aanrader voor een onvergetelijke ervaring."

  Jacob Miller

  "Uitzonderlijke tour! De passie van Quilla Aventure voor Barranquilla komt naar voren. Doordachte reisroute, deskundige gidsen en persoonlijke aandacht maken ze de beste keuze voor een geweldig avontuur."

   Thomas Smith

   "Eersteklas Barranquilla-tour! Van begin tot eind was Quilla Aventure onder de indruk van professionaliteit en een zorgvuldig samengesteld reisschema. Als je de essentie van Barranquilla in een tour wilt, zoek dan niet verder."

    Ava Johnson